La Fundació Lluís Carulla presenta els Premis Francesc Candel 2014

Per Carla Genís, 30 d’abril del 2014

Un any més la Fundació Lluís Carulla ha convocat els Premis Francesc Candel. Per aquesta onzena edició, la fundació ha escollit com a lloc de presentació la seu de la Fundació de l’escriptor Candel, recordant així “un any especial, on es commemora una de les grans obres de Candel, Els altres Catalans, que compleix engany 50 anys de la seva publicació”, ha comentat Pere Baltà, actual president de la Fundació Paco Candel.

A l’acte han assistit Montserrat Carulla i Carles Duarte, presidenta i director repectivament de la Fundació Carulla, que han destacat la figura de Candel, amb qui guardaven una relació des de feia anys i que per això havien vist adient que un premi d’aquest nivell portés el seu nom.

També ha esta present Xavier Bosch, director general per a la Immigració de Benestar i Família de la Generalitat, qui anima a totes les entitats que lluiten per la cohesió i la integració dels immigrants que es presentin als premis, “una oportunitat que no només és recompensada econòmicament, sinó que també ajuda a donar un gran prestigi a la causa prestada”, ha apuntat X. Bosch.

Presentació dels premis Foto: Fundació Paco Candel

Presentació dels premis
Foto: Fundació Paco Candel

Les bases del premi

La Fundació Lluís Carulla convida així a participar a totes aquelles entitats i institucions que promouen la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que també afavoreixen el civisme, la convivència, el coneixement del país amb la llengua i les tradicions, la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de les dones i joves immigrants i una visió de la immigrants als mitjans de comunicació. L’entrega constarà de cinc premis, valorats cada un d’ells amb 3.000 euros, que es donaran a conèixer a mitjans d’octubre en un acte públic.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s