Qui som?

Els 4 redactors d’Exlibris BCN som estudiants de Periodisme a la UAB, i aquest projecte s’emmarca dins  l’assignatura de “Producció i Expressió Periodística en Multimèdia i Interactius”. En aquest blog informarem sobre els esdeveniments literaris de Barcelona a través d’entrevistes, reportatges i breus.


Núria Garcia 

Núria Garcia

Núria Garcia

La literatura està present el dia a dia en les nostres vides, i “Exlibris” és un projecte més que em manté lligada constantment amb el món de l’activitat cultural. Entre classe i classe a l’Autònoma, dedico part del meu temps a col·laborar al programa La Desvernada de Ràdio Desvern, la ràdio local del meu poble, Sant Just Desvern. També formo part de la taula de redacció de la revista La Vall de Verç, també de Sant Just -porto la secció d’exposicions d’arts plàstiques-, i entre els meus hobbies hi ha el teatre, Justeatre, un grup amateur. Una reflexió de Ryszard Kapuscinski és el que em fa seguir lluitant per aconseguir exercir una professió de manera digna…”Los periodistas de la revolución tecnológica no tiene problemas éticos ni profesionales, ya no se hace preguntas. Antes, ser periodista era una manera de vivir, una profesión para toda la vida, una razón para vivir, una identidad…”

 


Carla Genís

Carla Genís

Carla Genís

Des de petita, el periodisme és un món que sempre ha cridat la meva atenció. Avui dia tinc l’oportunitat d’estudiar el grau de Periodisme a la UAB i fer petites col·laboracions al diari La Marina i a la ràdio local Sants-Montjuïc Ràdio. Política, economia, societat…. són alguns dels àmbits que diàriament toco a la feina o a la universitat. Però una de les temàtiques que mai deixo de costat és la cultura, especialment aquella vinculada a la meva ciutat, Barcelona. Per això, m’agradaria que, a través d’aquest bloc, us desperti la curiositat per la literatura tant com a mi i sigui un primer pas per conèixer aquest món i endinsar-se en ell. Lluitem perquè aquest sector deixi de ser un segon plat per tothom!

 


Cristina González

Cristina González

Cristina González

Sóc tècnica en Producció Audiovisual, radio i espectacles i, actualment, estic estudiant segon de periodisme a la UAB. Des de ben petita he tingut curiositat per saber i poder explicar coses. Vaig trobar aquesta curiositat a través de la literatura i del cinema (em considero una apassionada de les sales de cinema i d’un bon llibre). I és aquesta curiositat la que m’ha fet trobar el que vertaderament vull ser: periodista. M’agradaria especialitzar-me en periodisme cultural o de viatges, però crec que mai s’han de tancar altres portes.
Si hagués de definir literatura, la definiria amb una paraula: llibertat. La literatura obre la imaginació de les persones i fa que siguem lliures en els nostres pensaments

 


Abel Lacruz

Abel Lacruz

Abel Lacruz

A més d’estudiar periodisme a la UAB, co·laboro com a redactor a la revista LAMBDA de Barcelona (columna de tv i entrevistes). Sóc filòleg i treballo com a professor de secundària en una escola d’adults (llengües i informàtica). El periodisme cultural m’interessa molt i penso que els periodistes encara podem fer força més a l’hora d’acostar la literatura i l’art en general al públic. De fet, estic convençut que el periodisme -el bon periodisme- és tot un art!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s